Speidermøte 13. Mai

13 mai, 2020 av Jardar Loeng Grilstad
Det åpnes forsiktig opp igjen for å ha fysiske speidermøter, men med tydelige begrensninger og en felles forståelse for at vi alle fremdeles må bidra til fellesdugnaden for å begrense smitte. I speidergruppa vår vil vi etter beste evne legge til rette for speideraktiviteter i ukene framover, med oppstart førstkommende onsdag, 13. mai. Det blir møte fra kl. 17.30-18.30 for flokken og fra kl. 18.40-20.00 for tropp.

 

Smittevern

Skal vi få til dette på trygg og god måte er vi avhengige av at alle samarbeider godt, både speidere, ledere og foreldre.
Vi legger opp aktivitetene i tråd med anbefalingene fra myndighetene, det innebærer blant annet:
· minst én meter avstand til andre
· god hånd- og hostehygiene
· faste grupper
· mest mulig uteaktivitet
· ingen som har symptomer på forkjølelse eller annen luftveisinfeksjon deltar
Speideren skal være et trygt og godt sted å være, også nå. Det kjenner vi oss trygge på at vi skal få til, ved hjelp av patruljesystemet og de gjeldende retningslinjene for smittevern, samt sunn fornuft. Har dere spørsmål, ta gjerne kontakt. Det er opp til hver enkelt å vurdere om barna/barnet deres skal delta på fritidsaktiviteter nå, men vi skal gjøre det vi kan for at dere skal kjenne dere trygge på våre aktiviteter.
Det er fint om vi får beskjed om det er speidere som ikke kommer på onsdag slik at vi kan tilpasse aktiviteten til det antallet som kommer. Dere kan gi oss beskjed i kommentarfeltet under her, eller sende oss e-post på melhusspeider@gmail.com.
Har dere behov for å snakke med oss er det bare å ringe Kristin på 917 97 087.

 

Flokk

Vi møtes på grusplassen ved ungdomsskolen (på venstre side når du står foran inngangen) kl. 17.30 og vi vil holde på til 18.30. Værmeldinga er ikke super, så ha på nok klær.
 

Tropp

Vi møtes ved inngangen til garasjen på ungdomsskolen kl. 18.40 og møtet varer til kl. 20.00. Planen for kvelden er først og fremst å møtes igjen, men vi håper også å jobbe litt med knivene så om det er noen som har skaft, slirer, utstyr eller annet hjemme så husk å ta det med!